Дейност и компания

Запознайте се по-отблизо с нашата компания и дейност, която извършваме.

„ХИДРОЙОНИКС“ ЕООД гр. Перущица е фирма специализирана в производството на машини и съоръжения за преработка на дървесни отпадъци в екобрикети, пелети и др. Регистрирана е през 2006г.

Приоритети на „ХИДРОЙОНИКС“ са: разработването на нови продукти, качеството, срочното изпълнение на поръчките, конкурентни цени и коректно обслужване.

Компанията има специалисти, способни да разработят нови продукти по изискване на клиента. „ХИДРОЙОНИКС“ ЕООД се стреми да усъвършенства своята организация чрез инвестиране в обучението на ключовите си кадри и в подходяща материално-техническа база, с цел подобряване качеството на обслужване на своите клиенти.

Инвестиции и разширения

Инвестираме в нашата компания и професионализъм.

Продуктова листа

Продуктовата листа на фирмата включва: линии за производство на пелети, линии за производство на екобрикети, съоръжения като вибросита, барабанни сушилни за чипс, пелет преса, хомогенизатори, брикетиращи машини, чукови мелници, машини за раздробяване, камери за изгаряне на екобрикети, центробежни прахови вентилатори, циклони, шнекове, лентови транспортьори и др.

ПРОДУКТИ

Сертификати и удостоверение